dimecres, 21 de setembre del 2022

Reiki a Brians.

 



Des del més petit, d'allò més ínfim, fins allò més gran, de la quàntica a l'astrofísica, de l'àtom, de la partícula, del quàntum, al planeta, a la galàxia, a l'Univers. Habitem, som, existim en múltiples dimensions, espais, temps, moments, instants.

Som pols, pols d'estrelles, partícules nascudes del Big Bang, feliçment retrobades i organitzades en l'ara i aquí. Organitzades per formar els cossos, les mans, els cors, les venes, la sang, els batecs, les pulsacions, les pulsions, els desitjos, el somni de nit d'estiu que som en aquest raconet de temps, en aquest espai perdut que ens acull, que ens empresona: Clàudia, Agnès, Teresa, Montse, Maria, Anna, Júlia, Elena, Pere, Joan...

Som tots els noms que som capaços de dir, capaços de dir-nos. Som multitud,  som la població sencera, el animals, les plantes, som tots els ésser vius, les pedres, els metalls, la sorra, el fang, l'aigua, el vent, el foc, la Terra, la Lluna, Venus, Mart, tots els planetes, el Sol, les estrelles, les galàxies.

Som.
Som i respirem.
Som i posem les mans.
Som i focalitzem.
Som i invoquem.
Som i el miracle esdevé: tot es mou, tot canvia.
Som i tot està quiet, però tot es mou.
Som i els i les mestres són amb nosaltres.
Som canals de llum.
Som i sentim, veiem, palpem com l'energia s'harmonitza en una nova vibració molt més elevada, pura, radiant.


Energia que ens allibera de les motxilles, de les càrregues, dels dolors ancestrals, del sentiment de culpa, de les pors...

Energia que ens purifica la sang, l'aire dels pulmons, la ment enterbolida.

Energia que ens omple de confiança en nosaltres mateixes, en el món, en la vida.

Energia que ens tranquil·litza, encalma, aquieta.

Energia que ens protegeix.

Tracem, caminem el·lipses, espirals, noves òrbites, nous camins que ens lleven la tristesa, que ens porten a la saviesa, a l'alegria, a la il·lusió, al goig del viure.

Creuem els murs, obrim de bat a bat les portes metàl·liques i sorolloses, les reixes es desfan, les cadenes es trenquen. Ens elevem per sobre dels blocs de ciment, de les garites de vigilància, de la prepotència i de l'absurd que ens empresonen. De les decisions arbitràries, de l'arrogància, de la violència, de les mentides. Res ens afecta, res ens fa mal, res ens governa, res ens condiciona.


Som.
Som punt de trobada de l'energia de l'Univers.
Som Reiki.
Som ànimes lliures.



Brians/Alpens, 21 i 22 de setembre de 2022